La cuina britànica està formada per un conjunt de costums i d'aliments adaptats no només al clima de les illes sinó que, per la seva història, i amb les interaccions amb altres cultures Europees i Asiàtiques (cuina xinesa i cuina de l'Índia) ha rebut certes influències que es poden notar no només en l'elaboració dels plats sinó en els ingredients. Els plats tradicionals tenen arrels molt antigues, com ara l'elaboració de pa i el formatge, les carns rostides, peixos procedents de les aigües del mar o dels rius, tots ells barrejats amb els chiles provinents d'Amèrica del Nord, les espècies i curris de la Índia i Bangla Desh, els fregits basats en la cuina xinesa i Tailandès. La cuina francesa i la cuina italiana considerades en el passat com una cosa estranger i admirades en l'actualitat fins l'extrem de ser copiades. La cuina de Gran Bretanya ha estat una de les primeres i més fervoroses a adoptar i incorporar a la seva filosofia quotidiana el menjar ràpid (fast food) procedent dels Estats Units i això es nota al passejar pels carrers de qualsevol gran ciutat anglesa.
Webs consultades el dia 24/04/2012
http://es.wikipedia.org/wiki/Gastronom%C3%ADa_del_Reino_Unido
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada